Ponydagkamp 6 t/m 12 jaar

Ben jij gek op pony’s? En ben je tussen de 6,5 en 12 jaar?. Dan kun je bij ons op ponydagkamp komen. Voor kinderen tot 12 jaar hebben wij een heel leuk en variërend ponydagkamp.

Iedere deelnemer krijgt een eigen pony toegewezen. De pony’s zijn allemaal bij ons geboren en zo weten wij precies hoe onze pony’s zijn. Ze zijn allemaal heel braaf in de omgang en 100% verkeersmak. Je verzorgt je pony natuurlijk helemaal zelf.

Wat gaan we allemaal doen? Je gaat ten eerste natuurlijk rijden. Elke dag doen we verschillende dingen zoals dressuur, springen, mennen, voltigeren en alles wat je maar kunt bedenken. Verder maken we natuurlijk ook bosritten.

Ook als je nog niet kunt paardrijden kun je terecht bij ons.
Naast rijden gaan we nog veel meer dingen doen zoals een knutselen, zwemmen in het zwembad en nog veel meer.
Op de laatste dag van het kamp, indien het een 5 dagen kamp is, houden we een afsluitende wedstrijd/demo. Kan je al het geleerde van het ponykamp laten zien. Natuurlijk mogen je ouders komen kijken!

Data 2024
8 t/m 12 juli (maandag t/m vrijdag)
12 t/m 14 augustus (maandag t/m woensdag)
Een dag is van 9.00 tot 17.00 uur

Tienerkamp 10 t/m 17 jaar

Ben jij gek op paarden? En ben je tussen 10 en 17 jaar? Dan zijn de tienerdagen voor jou heel leuk om mee te doen!

Iedere deelnemer krijgt een eigen pony/paard aangewezen. De meeste paarden en pony’s zijn bij ons geboren en zo weten wij precies hoe onze paarden en pony’s zijn. Ze zijn allemaal heel braaf in de omgang en 100% verkeersmak. De paarden en pony’s voor het instructiekamp zijn allen op hoger niveau afgericht, sommigen lopen zelfs nog actief mee in de wedstrijdsport.

Tijdens het tienerkamp zijn er dressuur- en springlessen, menlessen, bosritten, en allerlei andere lessen. De lessen worden gegeven door gediplomeerde instructeurs die ook zelf in de wedstrijdsport rijden. Ieder jaar komt er ook een gastintructeur. Dit kan zijn voor een van de disciplines. De lessen zijn in groepen van maximaal 6 personen, gebaseerd op leeftijd en niveau. Naast het rijden zijn we ook bezig met andere bezigheden, denk daarbij aan vrijspringen van de paarden en pony’s, longeren, toiletteren, enz.


Data 2024
15 t/m 19 juli (maandag 10.00 uur t/m vrijdag +/- 17.00 uur)

Verdere informatie

* Wij werken niet met corvee e.d.

* Onze kampen zijn all-in, er komt geen rekening achteraf.

* Meenemen van een eigen pony kost € 15,- per dag. (wel eigen brok meenemen omdat we het belangrijk vinden dat er niet veel gewisseld wordt van brok) Indien er een eigen pony of paard meegenomen wordt dan is het mogelijk dat deze los kunnen in de paddock. Paarden en pony’s dienen te zijn ingeënt voor influenza.

* Er mag alleen gereden worden met een rijbroek (zonder siliconen zitvlak), rijlaarzen en een goedgekeurde veiligheidscap. Bij het springen en buitenrijden (onder 15 jaar) is een bodyprotector verplicht.

* De groepen worden ingedeeld op leeftijd c.q. niveau (indien mogelijk).

* Per deelnemer worden € 5,- administratie/reserveringskosten in rekening gebracht

Prijzen 2024

Ponydagkamp
5 dagen € 310,-
3 dagen € 190,-
Zonder rijervaring is er een toeslag van € 40,-

Instructiekamp: € 415,-

Een inschrijfformulier is op te vragen via stalsintels@live.nl