Linda Zuiderent

Linda Zuiderent (1983) is sinds 1999 verbonden aan Manege Sintels. Linda heeft niet alleen de papieren voor rijlessen, ook is zij gediplomeerd meninstructeur.
Linda heeft diverse paarden en pony's in de klasse Z dressuur uitgebracht, heel vroeger heeft ze ook nog gesprongen in de klasse B. Met haar pony Liberty was ze ZI dressuur, ZZ dressuur voor de wagen en ZZ vaardigheid

Martha Zuiderent

Martha Zuiderent (1977) is al sinds haar 17e verbonden aan Manege Sintels. Ze heeft diverse pony's en paarden uitgebracht in de klasse Z dressuur, op dit moment heeft ze een paard in de klasse M2.
Martha is een volledig gediplomeerde instructeur.

Manouk Zuiderent

Manouk Zuiderent (2008) is de dochter van Martha.

Ze heeft op dit moment meerdere pony's in de klasse Z2 dressuur, daarnaast rijdt ze enkele pony's in de klasse B springen. Ze heeft met enkele manege pony's al kampioenstitels behaald bij KNHS kring de Baronie. Daarnaast leidt ze ook samen met Martha de jonge pony's op.

Onze accommodatie bestaat uit:

20 x 40 binnenmanege

20 x 40 overdekte buitenmanege

30 x 85 buitenmanege

crossweide

15 ha weiland

Diverse paddocks

Gezellige kantine

Slechts 30 min van Mastbos en Vloeiweide

Eigen ruiterroute

De paarden en pony’s van manege Stal Sintels komen allemaal uit eigen fokkerij. Er zullen er een paar zijn die niet bij ons geboren zijn, maar 80% zag het eerste levenslicht in een stal of wei van de manege. Hierdoor weten wij precies het hoe en wat van een bepaalde pony of paard, wat erg voordelig is bij het opleiden van ruiters en amazones. Iedere ruiter of amazone rijdt bij ons elke week op hetzelfde paard of pony, we zoeken de beste die bij de ruiter/amazone past.

Een groot deel van de paarden en pony’s is door Martha of Linda, maar ook door andere ruiters, uitgebracht in de sport van B t/m ZII dressuur. Tegenwoordig rijden enkele manegeruiters ook KNHS wedstrijden met deze paarden en pony’s, een unieke kans om met goed opgeleide paarden en pony’s de sport te kunnen beoefenen.

De paarden en pony’s worden door ons zelf opgeleid