Feestjes

Naast het organiseren van allerlei activiteiten organiseren wij ook feestjes voor jong en oud. Denk hierbij aan kinderfeestjes, bedrijfsfeest of familiefeest. Feestjes kunnen geboekt worden via e-mail, kinderfeestjes zijn te boeken op zaterdagen tussen 1 april en1 oktober.
Wij hebben verschillende pakketten.


Kinderfeestje 1 (2 uur)
Zodra alle kinderen op de manege gearriveerd zijn, gaat de jarige eerst de cadeautjes opzoeken welke de feestgangers net daarvoor verstopt hebben. Is alles gevonden en uitgepakt? Dan gaan we naar de stal waar we de pony's gaan poetsen (tijdens het poetsen wordt er in kleine groepjes mee gereden op de menwagen of een ritje op trekpaard Faro). Wanneer alles gepoetst is gaan de kinderen wat drinken en wafel versieren. Ondertussen worden de pony's door de vrijwilligers opgezadeld en staan deze klaar om te gaan rijden.

Kosten
€ 30,- per kind (minimum van 6 en maximaal 12 kinderen)


Kinderfeestje 2 (1.5 uur)
Bij dit feestje gaan de kinderen zodra ze op de manege zijn naar de stallen om te poetsen, zodra ze gepoetst hebben worden de pony's opgezadeld om te gaan rijden. Tijdens het poetsen wordt er in kleine groepjes mee gereden op de menwagen of een ritje op trekpaard Faro.

Kosten
€ 25,- per kind (minimum van 6 en maximaal 12 kinderen)


Kinderfeestje 3 (1 uur en 15 minuten)
Bij dit feestje gaan de kinderen zodra ze op de manege zijn naar de stallen om te poetsen, zodra ze gepoetst hebben worden de pony's opgezadeld om te gaan rijden.

Kosten
€ 22,50 per kind (minimum van 6 en maximaal 12 kinderen)

Overige informatie

Klanten van Manege Sintels krijgen € 2,50 korting per kind
Alle kinderen krijgen een eigen pony om te rijden.
Als de kinderen weinig tot geen ervaring hebben zal er met het rijden een vrijwilliger mee lopen, kunnen ze zelf rijden dan mogen ze zelfstandig rijden.
Slecht weer is geen spelbreker, want we hebben een binnenmanege die we ook gebruiken met feestjes.
Na afloop van ieder feestje krijgen de kinderen een rozet mee naar huis. Tegen meerprijs is het mogelijk een snoepzakje te regelen.
Bij ieder kinderfeestje is er een gediplomeerd instructeur aanwezig.
Een feestje is pas gereserveerd als de betaling voldaan is.

Ben je op zoek naar een locatie voor een bedrijfs- of familiefeest met paarden en pony’s? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Een feest is zelf samen te stellen met rijden, mennen, spelletjes, lunch of diner, enz. Voor meer informatie kun je een mail sturen naar stalsintels@live.nl