Copyright © Alle rechten voorbehouden. Ontwikkeld door Sintels BV/L. Zuiderent
Het is niet toegestaan foto’s en filmpjes zonder toestemming over te nemen 
van onze website. Privacy policy
Home Over ons Agenda Lessen Kampen Fokkerij Feestjes Contact English
Feestjes

Naast het organiseren van allerlei activiteiten organiseren wij ook feestjes voor jong en oud. Denk hierbij aan kinderfeestje, bedrijfsfeest of familliefeest.

 

Kinderfeestje

Zodra alle kinderen op de manege gearriveerd zijn, gaat de jarige eerst de kadootjes opzoeken welke de feestgangers net daarvoor verstopt hebben. Zijn alle kadootjes gevonden en uitgepakt dan gaan de kinderen naar de stal waar we de pony’s gaan poetsen en mooi gaan maken (vlechtjes maken e.d.), daarna gaan ze even wat drinken met wat lekkers zodat de pony’s opgezadeld kunnen worden. Na het drinken gaan ze rijden, indien er kinderen bij zijn die nog niet kunnen rijden zal er een vrijwilliger meelopen, kunnen ze wel rijden dan mogen ze zelfstandig in de rijbaan rijden. Is het lekker weer, dan kunnen we een rondje rijden over het ruiterpad. Bij goed weer staat er tijdens het poetsen van de pony’s een menwagen klaar voor een lekkere buitenrit rondom manege Stal Sintels. Is het weer niet toe latend om met de menwagen te rijden dan is er een andere invulling van het programma, bijvoorbeeld rijden op het trekpaard Faro . Een feestje duurt 2 uur.

 

Feestjes zijn voor alle leeftijden! Kosten voor een feestje vind U in onderstaand schema.

 

Kosten kinderfeestje:

Tot 6 kinderen: € 135.00

Tot 8 kinderen: € 170.00

Tot 10 kinderen: € 206.00

Tot 12 kinderen: € 240,00

 

Contante betaling: € 7.50 extra. Een feestje is pas gereserveerd wanneer deze van te voren betaald is.

 

Bedrijfsfeest/familliefeest

Op zoek naar een geschikte locatie voor een bedrijfs- of familiefeest met paarden en pony’s? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Een feest is zelf samen te stellen met rijden, mennen, spelletjes, lunch of diner, enz. Voor meer informatie kun je een mail sturen naar stalsintels@live.nl